Гушкање

Што се дешава к'д две плавуше се затрчив да се гушнев?
- Скрши се огледало!

Повеќе од ВицотекаЈа мрдам, ти мрдаш, ја мрдам, ти мрдаш. Ако мрдамо побрзо, ќе свршимо побрзо. Што е тој? Одговор: Шах!

Се враќа маж дома целиот напален и и вели на жената: - Жено запален сум, ајде да се е*еме. Почнале но жена му мртва... + повеќе

Е добро бе сине како доби 3 кеца?!!! Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и, Никола напиша: Ана го сака Перо.... + повеќе

Оглас во весник: Кој ќе ми најде жена со мираз од 100.000 евра, ќе му дадам 50.000 евра. И плус ќе му ја подарам и... + повеќе