Пингвини

Која песна ја пеат пингвините кога ке се опијат?
- Неке птице никад не полете!!!

Повеќе од ВицотекаДве Циганки седат и си прават муабет, и Чае и вели на Ајше: Леле, ене го Баци иде со цвеќе, сега ќе ми бара дунда! Оти... + повеќе

Како програмер се качува на 12 кат со лифт? - Притиска на 1-ви, притиска на 2-ри и бара кај е Enter

Ако сте решиле сакате да го оставите алкохолот, оставете го кај мене. Шифра: Антиалкохоличар. Јас го унишувам алкохолот... + повеќе

Две плавуши се допишуваат и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другава ја прашува: - Ти прати... + повеќе