Противпожарен апарат

Некоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на ѕидот. Гледала жената гледала, на крај се одлучила:
- Еве ке го земам оној црвениот во ќошот горе.
Продавачот:
- Извинете госпоѓо ама тој не е за продавање.
- А зошто? - прашала жената.
- Па не ве молиме одберете некој друг.
- Ама не го сакам баш тој колку чини не е проблем!
- Ама госпошо не е проблем во парите тој не се продава.
- Видете вака, тој го сакам и не си одам од тука без него???
Продавачот видно извервиран гледа молчи, мисли и на крај:
- Ама Госпоѓо тоа не е вибратор, тоа е противпожарен апарат!!!

Повеќе од ВицотекаНа 5 години - да се разбудиш во сув кревет. На 17 години - да спиеш со жена. На 25 години - да најдеш добра жена. На 35... + повеќе

Сервисер: Каков компјутер имате?  Корисник: Бел... Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога... + повеќе

Чистам црно од под нокти цена по договор

Влага Трпе мртов пијан во кафана и се дере: - Среќна Нова година! Некој од страна му дофрлил: - Каква Нова година во... + повеќе