Невина

Иде жена на гинеколог и вика абе мораш да ме направиш да бидам невина, утре свадба правам и докторов вика ок, нема проблем!
После 2-3 дена оди жената и вика:
- Леле докторе, крв на секаде маж ми сигурен е дека сум невина!
Докторот вика:
- Епа ај легни сеа да го извадиме жилетот!

Вицотека

 • Ако после прв састанак дечко ти гу запамтија боју на очи,
  тој значи дека имаш мали цицке!

 • Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:
  - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на...

 • Седи ученик на час и приклучен на фејсбук пишува на статус
  "сите на учење а само јас на фејсбук", кога неочекувано му стигнува коментар...

 • Отишол Мујо во Германија и на Фата и купил вибратор. Кога се вратил ја прашува Фата:
  - Зошто си го фрлила, па знаеш ли јас колку скапо...