Голем нос

Зошто власите имаат голем нос?
Затоа што воздухот е бесплатен!

Вицотека

 • КАКО ИДЕ
  Сократ: А ти што мислиш?
  Епикур: Лезет.
  Зенон: Само ни се чини дека иде.
  Сизиф: Се бутка.
  ...
 • Тато како сум се родил? - прашува синот.
  -Добро сине, знаев дека кога тогаш ќе ми го поставиш ова прашање. Еве како се случи тоа....

 • Sahranio covek zenu, obavio sve na grooblju i dosao kuci.
  Kada je usao u kucu, nebo se provali, pocne pljusak,...
 • Некој Тетоец направил дома масакр, си ја убил фамилијата и сега се наоѓа на рочиште на суд:
  Судијката:
  - Господине, ќе можете ли...