Бриши батка

Ако особата која ја сакаш се тресе кога ќе ја прегрнеш...
Ако нејзините усни се врели како жар...
Ако дахот и прекинува во твојата прегратка...
Ако очите и се полни со солзи и имаат чуден сјај...

Бриши батка... има корона!!!

Вицотека

 • Учителката во Чернобил прашува: колку е 10+10?
  По долго време едно дете одговара: 20.
  Точно, меѓутоа ќе добиеш 1, затоа што...

 • Жената го кара мажот.
  - Дај бе веќе престани да одиш по туѓи жени цел град збори...три деца имаме ниедно не е твое.

 • Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
  - 10 проценти го сакаат чувството.
  - 12 проценти имаат...

 • Мујо го прашува Хасо:
  - Кога би се родил уште еднаш што би сакал да бидеш?
  - Коњ, одговара Мујо.
  - Е два пати исто не може...