Горила

Отишле Мујо и Фата во Зоолошка градина.
Кога пoминувале покрај кафезот на големата горила дувнало ветер и и ја кренало малку сукњата на Фата. Кога го видел тоа горилата збеснал и почнал да скока во кафезот.
Му станало интересно тоа на Мујо и ја натерал Фата да ја подоткопча малку блузата. Ја откопчала Фата блузата а горилава уште толку збеснала.
Мујо љубопитен и рекол на Фата да му ја покаже пи*ката за да видат како ќе реагира и тогаш горилата. Се бунела Фата ама и нејзе ја копка, се свртела гледа нема никој наоколу и ги соблекла гаќите.
Во тој момент горилава го крши кафезот и почнува да ја брка Фата за да ја силува.
Бега Фата пред горилата, а Мујо вика: - Ајде сега да видам како него ќе го заебаваш дека те боли главата!

Вицотека

 • Влага Трпе мртов пијан во кафана и се дере:
  - Среќна Нова година!
  Некој од страна му дофрлил:
  - Каква Нова година во сред...

 • Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот,
  се породуваат со царски рез, ставаат силикони во сите делови на...

 • Келнер носи тањир с'с кременадлу и гу придржуе с'с палац.
  - Такој ли се сервира?!
  Буни се гост.
  - А како? Зар да ми падне и...

 • Зашто Македонци идев само у Грчку и у Охрид на одмор ?
  - Па ако идев подалеко ке им се одмрзне месо и ке се покварив патлиџани !