Тоа сум јас

Седат Трпе и Перо во кафана и преку улица од кафаната зјапаат во една огромна убава куќа.
Т: - Ја гледаш куќана?
П: - Да бе, многу е убава!
Т: - Моја е!
П: - Не заебавај!
Т: - Ги гледаш колите паркирани пред неа?
П: - И тие се твои?
Т: - Да бе!
Излегува на балконот од куќата полугола женска - авион.
Т: - Ја гледаш онаа убавицата?
П: - Да.
Т: - Жена ми е.
На балконот излегува некој полугол тип.
Т: - Перо, го гледаш оној типот?
П: - Да, ама...
Т: - Е де, тоа сум јас!!!

Повеќе од ВицотекаЖена стои пред огледало и се гледа, се гледа, се гледа! Потоа се врти кон својот маж и вели: - Слушај, па за подобро и... + повеќе

Дебела жена му вели на преслаб маж: -Кога тебе те гледа човек, може да помисли дека на светот владее глад. Мажот: -А... + повеќе

Тројца пријатели отишле во хотел. Рецепционерот им рекол дека има само една соба со три кревети и таа соба чини 3000... + повеќе

- Браво сине, ајде уште еден чекор, ајде уште еден и уште еден БРАВООООО - Женооо, донеси ја камерата! - Синот ни се... + повеќе