Астма

Што е илузија?
- Кога после 25 години брак ке забележиш дека жена ти не е страствена, него има астма.

Повеќе од ВицотекаОбединетите нации распишале конкурс за најпоучна слика. Нацртал Трпе гол човек со гас-маска кој во едната рака држел... + повеќе

Двајца пријатели оделе низ една пустина. По патот се скарале и едниот го удрил другиот. Удрениот се почувствувал... + повеќе

Еден млад католички свештеник имал толку многу трема што за време на својата прва миса не можел да прозбори ниту еден... + повеќе

Izlazi Fata iz salona lepote i krene prema Muji, koji ju je čekao na obližnjoj klupici. Kad je prišla bliže, Mujo je... + повеќе