Заебанција

Само заебанцијата е вистинска работа, се друго е заебанција!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаТазе Јапонски Оглас Продавам куќа, се наоѓа на повеке локации!!!

Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден... + повеќе

Секогаш своја, често твоја, ретко ничија, никогаш сечија.

На Трпе му дошла сметка за струја, па бесно ѝ се развикал на жената: - Да, огромна сметка, така е кога ја позајмуваш... + повеќе