Ручек

Еден селанец и вели на жената му:
Ој мори Стојно, сакаш прво да те е*ам или прво да ручаме?
- Како што ти ќе кажеш, па да ручаме!

Вицотека

 • Млада и стројна мажена ќерка доаѓа кај мајка си:
  - Леле ќерко, што се случило? Десното око ти е сино, а ни левото ти нема баш природна...

 • Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони.
  Заеднички туш.
  И после… Безумие… Жестоко…...

 • Жена на мужа:
  Срце бе па сс презерватив не е превара!
  - Да и сс пригушивач не е убиство.

 • Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи.
  Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се одличил за...