Црна танга

Зошто плавуша носи црна танга?
Жали за невиноста.

Вицотека

 • Две плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата:
  - Како е правилно Ирак или Иран?

 • Хасо: Мујо ај да ми помогнеш да ги исечам дрвјата!
  Мујо: Не можам имам полова болест!
  Хасо: Е што ти е бе?
  Мујо: Ме боли к*...

 • Му пишало некое дете на Дедо Мраз „Дедо Мраз те молам прати ми сестричка".
  Дедо Мраз му пишал "Ок, прати ја мајка ти"

 • На интервју за работа:
  - Колкава плата очекувате?
  - Паа, околу 1,000 евра.
  - Ќе ви дадеме 3,000 евра плата, секретарка,...