Вампирки

Како се збогуваат вампирки - лезбејки?
- Се гледаме за месец дена!

Вицотека

 • Умира дегустатор на вино кај еден познат велетрговец со вино, па фирмата објавува оглас за вработување на нов. Се пријавува еден валкан...

 • Доаѓа програмер на бензинска:
  Ве молам наточете за 1000 денари.
  Пумпашот:
  - Каков 95 или 98
  Програмерот:
  - Што...

 • Мујо и Хасо фатиле златна рипка на некој пуст остров. Рипката им рекла:
  - Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на двајцата!...

 • Што прави плавуша кога нејзиниот дечко ќе и рече дека и треба повеќе простор?
  Ги вади крајниците