Jајца !

Жената пржи јајца во кујна !
Одеднаш влетува мажот и непрестанувајки се дере:
- ПАЗИ!
- Стави уште малку зејтин. Неееее!
- ПРЕМНОГУ ГИ ПРЖИШ!
- Сврти ги!
- СЕГА СВРТИ ГИ!
- Треба уште зејтин!
- Леле женооооо!
- Каде ќе најдеме уште ЗЕЈТИН?!!
- ЌЕ СЕ ЗАЛЕПАТ!
- Пази женоооооо!!!
- Пази.
- Ти реков да пазиш!
- Никогаш не ме слушаш додека готвиш!
- Никогаш!
- Сврти ги!
- Побрзај!
- Да не си луда!?
- Дали тотално си полудела??!!
- Немој да заборавиш да ги посолиш!!
- Знаеш дека секогаш забораваш да ги посолиш!!!!
- ПОСОЛИ!!
- ПОСОЛИ ГИ СЕГА!!!
- АЛО ПОСОЛИИИ ГИ !!!!!
ПОСОЛИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!
Жената го гледа зачудено:
- Море што ти е бре будало една?
- Мислиш дека не знам да испржам јајца?!
Мажот мирно одговара:
- Не, само сакав да ти покажам како ми е мене кога возам!

Вицотека

 • Во еден летен ден, Трпе решил да се освежи во една градска фонтана сосема гол додека никој не го гледа.
  Зел со себе и сапун.
  Но,...

 • Срцка, ти направив колачи за да ти се извинам што ти ја изгребав колата.
  - Што си направила?!
  - Па ти направив колачињаааа!

 • Дали овој спреј е добар за комарци? - купувачот го прашува продавачот.
  - Не е!
  - Како не е кога го рекламираат на телевизија!?...

 • Отишол Мујо во Германија и на Фата и купил вибратор. Кога се вратил ја прашува Фата:
  - Зошто си го фрлила, па знаеш ли јас колку скапо...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА