Вируси

Што прави Чак Норис во лабораторија?
- Тепа Вируси.

Повеќе од ВицотекаPolicajac Fati: - 'Ajde Fato, da čujemo kako se dogodilo to silovanje? Fata: - Evo ovako, prvo me je bacio na zemlju,... + повеќе

Полицаец се обраќа на возачот кој го сопрел: - Ајде да провериме колку си пијан,Мики Маус е куче или маче?

Трпе и Трпана го гледаат квизот „Кој сака да биде "Милионер", и после тоа си легнуваат да спијат. Додека се во кревет... + повеќе

Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд: Жена: - Залепи ме за ѕид! Ја: - Л'же, л'же! Жена: -... + повеќе