Дружба

Трпана го прашува синот:
- Сине, зошто во последно време не се дружиш со Стојан?
- Па мамо, дали ти би се дружела со некој кој пие, пуши и се дрогира?
- Секако дека нема!
- Епа ете, гледаш, Стојан нит пие нит пуши нит се дрогира!

Повеќе од ВицотекаПорано девојките на 17 години пееа: - Седамнаест ми је година још се нисам љубила ! А денес девојчиња од 14 години пеат... + повеќе

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop". - Па... + повеќе

Како се вика куче со две нозе? - Како и да го викаш, нема да дојде!

Зошто власите имаат голем нос? Затоа што воздухот е бесплатен!