Станувам рано

Перица и вели на наставничката:
- Напишав песна за сексот.
- Хмм... Добро Перица ајде кажи ја.
- Станувам рано, одам на училиште, учам, малку си играм, пак учам, спијам и се така повторно...
- И добро, па каде е овде сексот?
- Епа, песната се вика: Ебати животот.

Повеќе од ВицотекаУчителката им рекла на учениците да напишат за домашна што јадат најмногу нивните мајки. Другиот ден сите ја читаат... + повеќе

Не ја прекинувај жената додека молчи.

Учителката му вика на Миле: - Миле кое време е: "Јас сум убава" ? - Mинато учителке, минато.

Две плавуши полагале испит. После завршувањето на испитот едната плавуша ја прашува другата: - Еј, како помина, напиша... + повеќе