Диносаурус

Која е разликата помеѓу диносаурус и невина средношколка?
Нема разлика и двете врсти исчезнаа.

Повеќе од ВицотекаТрпана му ѕвони на Трпе: - Мили, имаш сериозен проблем! - Што е станало? - Удрив со колата во една тојота. Му предложив... + повеќе

Директор на фирма вработува нова секретарка. Уште првиот ден и ги диктира правилата: - Кога ќе речам Сакам кафе, значи... + повеќе

Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика: - Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш? Дечкото: -Не бре бабо,... + повеќе

Адвокат: Како је престао ваш први брак? Сведок: Па смрћу. Адвокат: Чијом? Адвокат: Можете ли описати починитеља?... + повеќе