Коњска мува

Малото зајче го прашува таткото:
- Тато, тато што е ова?
- Тоа е сине мазга.
- А што е тоа мазга, тато?
- Татко му е коњ, мајка му магаре.
- Тато, тато што е ова?
- Тоа е сине волчјак.
- А што е тоа волчјак?
- Епа татко му е волк, а мајка му кучка.
- А тато, тато што е ова?
- Тоа тато е коњска мува.
- Еее, како да не бе....

Повеќе од ВицотекаSedi ostareli Haso pred kućom i naleti komšija Mujica i sedne da malo popričaju. Mujica upita: • Bolan, Haso, oprosti... + повеќе

Баба и дедо седат во дневна соба и гледаат телевизија кога дедото прашува: - Бабо ма, се сеќаваш каде ги оставив... + повеќе

Пријателство меѓу жените: Една ноќ жената не се вратила дома и мажот ја прашува каде спиела, а таа одговорила дека... + повеќе

Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка: - Која е вашата омилена поза во сексот? - Јас сакам да сум... + повеќе