Вати

Продава циган појачало, па го фали, го фали...и го прашува човекот:
- А колку ватно е, знаеш?
Цигово вика:
- Аууууу НЕВЕРОВАТНО!

Повеќе од ВицотекаSMS порака: - Кате, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Кате не е тука, јас сум... + повеќе

И се жали Трпана на комшивката Мојот Трпе е 300% импотентен. Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??... + повеќе

Зошто има штикла на компјутерот од плавуша? - Сакала да влезе во интернетот.

СМС порака -Душо ме сакаш -Да те сакам - Обејкај ми после свадбата ќе престанеш да пушиш - Ок - И ќе престанеш да пиеш... + повеќе