Извинување

Си одел лавот по џунглата и паднал во некоја си стапица. Дошол зајакот и го прашува:
- Лавче што правиш ти таму долу.
А лавот му одговорил:
- Па еве како што гледаш паднав во оваа стапица.
И тогаш зајакот почнал да го пцуе, да го вреѓа.
Но одеднаш зајакот се лизнал и паднал во стапицата каде што е лавот.
Зајакот станува се чисти и му вели на лавот:
- Епа лавче можеби нема да ми веруваш, но јас тука дојдов само да ти се извинам.

Вицотека: 

Вицотека

 • Фатил Трпе некоја Швеѓанка, и пред да опнат секс, Швеѓанкава почнала да си ја мачка дундата со некоја крема.
  Ја гледа Трпе, го извадил...

 • Полицаец го прашува својот колега:
  - Ај да те видам колку си паметен, дали знаеш што е тоа:
  По вода плива, бранови не прави, по...

 • Децата кои седат на предно седиште можат да направат инцидент
  Инцидентите на задното седиште можат да направат деца!

 • Сладоледџија стои на улица и продава сладолед. До него приоѓа една гола девојка и му бара еден сладолед.Тој стои пред неа и само ја „мери“ од...