Таван

Што е сличност помеѓу секс и кречење стан?
- И во едниот и во другиот случај некој треба да гледа во таван.

Вицотека

 • Перица и вели на наставничката:
  - Напишав песна за сексот.
  - Хмм... Добро Перица ајде кажи ја.
  - Станувам рано, одам на...

 • На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува:
  - Во составот на човечката сперма, најголем процент земаат шеќерите....

 • Осудиле крта на смртну казнау ...
  -Дали имате последна жељу крте?
  -Да, жив да ме закопате – одговорија крт.

 • На часот по сексуално образование, наставничката црта пенис на таблата и ги прашува децата дали знаат што е тоа.
  Перица е првиот што...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА