Упорен

На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите:
- Колку се два и два?
- Дваесет и два.
- Молам?! Колку се два и два?
- Дваесет и два!
- Дај да го примиме, упорен е.

Повеќе од ВицотекаДвајца Загорци пијат гемишт и ловат риба. Штеф: Мислим, да се бум развел од своје жене, веч 2 месеца није проговорила з... + повеќе

Учителката го прашала мали Џокица: - Ако на една гранка има 10 врапчиња, а ловецот отепал едно,колку ќе останат? - 9... + повеќе

Зошто плавуша лази кога оди во маркет? -Затоа што бара ниски цени.

Трпе разговара со својот психијатар. - Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра. - И што ќе и се толку пари, што прави... + повеќе