200

Тип вози 200 km на час. Го запира полицаец:
- Добро господине, свесни сте дека возите 200 km на час!?
- Да, да, и вие би возеле 200 km на час да сте на мое место !
- Зошто?
- Па ја убив жена ми и мајка и, а сега тие се во багажникот. Нормално брзам да се ослободам од нив!
Полицаецот во паника го вперува пиштолот во човекот и вика засилување.
Откако стигнале уште петмина полицајци, тој им рекол да го отворат багажникот. Кога го отвориле во него немало ништо.
Типот, потпрен на полициската кола, ладнокрвно вели:
- Да бе, сега останува овој ваш фантазер да измисли дека сум возел 200 km на час!!!

Вицотека

 • Две муви вечераат и разговараат:
  - Абе вчера што влегов во еден ресторан, никаде ни трага од храна, ни трошка, ни прашинка, се сјае од...

 • И се жали Трпана на комшивката
  Мојот Трпе е 300% импотентен.
  Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??
  Да...

 • Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд.
  Судијата:
  -Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.
  Столе:...

 • Која е разликата меѓу маж и жена?
  Жената сака еден маж да ѝ ги задоволи сите потреби.
  Мажот сака сите жени да му задоволат една...