Оделение

- Кое одделение си?

- Шесто!

- Еее, како да не седумсто!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Адвокатите се делат на два дела:
  - Едните ги познаваат законите, а дргите ги познаваат судиите.

 • Го прашуваат некој милионер како се збогатил:
  - Прво најдов една рѓосана игла.
  - Ја исчистив и ја трампав за две рѓосани....

 • Кога некој ќе ти фрли камен,
  врати му со цвеќе,
  но не ја заборавај саксијата.

 • Прашање: Дали може да се добие СИДА преку WC-школка?
  Одговор: ДА!
  Прашање: Е како?
  Одговор: Ако седнеш, а тој пред тебе не...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА