Љубомора

Врхунац на љубомору е к'д гу келнер прашује девојку:
- Што ќе пиеш?
а беќар одговара:
- Кој си бе ти да гу прашуеш што ќе пие?

Вицотека

 • Што е сличноста на полицаец и куче?
  - И двајцата изгледаат како да те разбираат!

 • Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи.
  Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се одличил за...

 • Се враќа жената од работа и гледа на врата:
  СЕ ПРОДАВА ЖЕНА ЗА 19.000 Денари.
  - Шо е ова мажу зарем толку вредам? Пу застрамисе...

 • Земал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека дедово е веќе стар и само...