Вештерки

Татоо, татоо, што е тоа Ноќ на вештерките....?
- Тоа е исто како Денот на жените сине, само ноќе..!!!

Вицотека

 • Фаќа поп златну рибицу, па вика:
  - Слушај, ќе те пушту ако ми испуниш две жеље.
  - Кажи, вика рибица.
  - Прва е да не сам...

 • Имам закажано со девојката во 7,
  сега е 8,
  ако не дојде до 9
  во 10 ќе си одам...
  Па и јас имам свое ЈАС!!!

 • Плавуша во аптека:
  - Имате ли тест за бременост?
  - Имаме.
  - А, тешки ли се прашањата?

 • Што се дешава к'д две плавуше се затрчив да се гушнев?
  - Скрши се огледало!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА