Носталгија

К'д се врати у Македонију,
сфати дека носталгија беше подобра опција .

Повеќе од ВицотекаВлегува некоја баба во автобус и седнува до некој тинејџер со MP3 плеер. Типот имал многу гласно пуштено музика и... + повеќе

Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект?... + повеќе

- Што се случува со фудбалерите кога ке им се расипе видот ? - Стануваат судии !

Баци влегува во пекара и прашува: - Имате ли леб од пред 3 дена? - Имаме. - А зошто не го фрлите?