Плата

Малиот Трпе ја прашува мајка му:
- Мамо, добиваат ли нашите учителки плата?
- Секако, зошто прашуваш?
- Па, сите задачи ги решаваме ние.

Повеќе од ВицотекаВлегува наставникот во школо сите стануваат само Гоки седи: Тебе Гоки не ти се дига кога влегувам јас! Ми се дига само... + повеќе

Отишол наш политичар кај деловен партнер Грк, а овој живее во голем луксуз. Нашиот политичар: - Како си успеал да го... + повеќе

Продавам брачен кревет, едната половина скоро неупотребена.

Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден... + повеќе