Ѕвезда

Мујо го прашува Хасо:
- Хасо, сакаш ли еден ден да станеш позната ѕвезда?
- Еј остави Мујо, кој ќе свети цела ноќ.

Повеќе од Вицотека1x9+2=11 12x9+3=111 123x9+4=1111 12345x9+5=11111 123456x9+6=111111 1234567x9+7=1111111 12345678x9+8=11111111... + повеќе

Богат Кумановец оди на пат и му вели на својот слуга дека може да му се јави само ако е многу, многу важно. Само што... + повеќе

Нашата позиција и опозиција само на едно место имаат ист став. Во тоалетот.

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката: - Тето, дај ми тафе. - Што сакаш? - Тафе бе тето, тафеаво. - Што е... + повеќе