Шиптари!!!

Чак Норис кога рекол дека ќе ги тепа сите по азбучен ред,
од тогаш Албанците почнале да се викаат Шиптари!!!

Повеќе од ВицотекаКако умрела пепелашка? тампонот и се претворил во тиква!!!

Трпе слушнал на вести дека рибата раѓа повеќе од 100 риби. Еден ден отишол на риболов и фатил златна рипка и оваа му... + повеќе

Доаѓа Ставре во Њујорк и изнајмува стан. Во него полно глувци. Сака да пријави кај газдата, ама не знае англиски. Го... + повеќе

Трпе на ново работно место како директор во фирма се решил уште од почеток да им покаже на сите што е тоа директор и... + повеќе