Туш

- Еј, батка, дали ти се тушираш после секс?
- Па да, се разбира.
- Па зашто тогаш не е*еш почесто, пријателе!

Вицотека

 • Началник у полициску станицу на цајкани им напишаја на таблу:
  - Од вас тражу само едно, а тој су две ствари:
  - Работа, ред и...

 • Дава жена оглас во новини:
  Барам маж кој ќе ме задоволи во кревет, нема да може да ме напушти, и нема да ме краде.
  Следниот ден...

 • Трпе и Трале се сретнале утрото и одма на муабет.
  Трпе:
  Еј брат што ти тоа на окото?
  Трале:
  Абе синоќа касно се...

 • Се враќа дома Трпе, и гледа Трпана гола легнала на креветот.
  - Трпано душо, што правиш гола на креветот?
  - Гледај бре Трпе, немам...