Аспирин

Попален маж излегува од купатилото со чаша вода и 4 аспирина за жена си:
- Еве душо, ова е за тебе.
- Зошто, па не ме боли главата?!
- Боже, фала ти!!!

Повеќе од ВицотекаЗошто жените емигрираат во Австралија Таму таквите растат на дрво!

Отишол Мујо на работа во Америка и го замолил Хасо да му дава неделен извештај за Фата. Хасо му праќа извештај: 1. Фата... + повеќе

Зошто научно е потврдено дека Адам и Ева се Македонци? - Затоа што се голи и боси, а мислат дека се во рајот!

Малиот Трпе и мaјкa му седат и гледаат телевизија. Во тој момент заѕвонува ѕвончето. Кога Трпе ја отворил вратата видел... + повеќе