Риболов

Две жени ги испратиле мажите на риболов. По два - три дена не се вратиле и едната и вели на другата:
- Море да не заминале со други жени.
И оваа и вели:
- Не мисли па ти на најлошото, можеби се удавиле!

Повеќе од ВицотекаПет совети за жените: 1. Важно е да пронајдете маж кој ќе ви помага во извршување на тешките работи и кој ќе има добра... + повеќе

Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден го прашуваат сопственикот: - Да нема случајно духови? - Немајте... + повеќе

Зошто плавушата почнала да учи математика? - Зошто го видела маж и со две непознати.

Ало насмевни се