Минато

Учителката му вика на Миле:
- Миле кое време е: "Јас сум убава" ?
- Mинато учителке, минато.

Повеќе од ВицотекаУмреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај. Улазав... + повеќе

Наставничката ги прашува децата: - Деца, зошто сега во Америка е ладно? Малиот Трпе дига рака и вика: - Затоа што... + повеќе

Го прашува наставничката малиот трпе: - Ајде сега трпе кажи ни што е разликата помегу мажот и жената? Малиот трпе: -... + повеќе

Кој има највише кругови? А. Олимпиското Знаме Б. Знакчето на Audi В. Општина Центар Kој е најважен политички алат во... + повеќе