Ме изневеруваш

Влегува мажот во спална со овца под рамо, додека жена му лежи во кревет.
- Драга, ова е свињата која ја е*ев секогаш кога ти ќе ми речеше дека те боли главата.
Жената:
- Сакаш да кажеш дека ме изневеруваш со "овца" !!!
Мажот:
- Не зборев со тебе ма !!!!!

Вицотека

 • Тато како бродот стои на вода ?
  - Не знам сине.
  Тато како лета авионот ?
  - Не знам сине.
  Тато како доаѓа сликата на...

 • Учтив: Прди и вика “Пардон„
  Циник: Прди и те гледа в очи.
  Кавалер: Прво ја остава дамата да прдне.
  Побожник: Прди и кажува...

 • Седи дедо во автобус а покрај него згодна девојка.
  • Госпоѓице, ќе ви дадам 100 Евра да ве плеснам еднаш по газето.
  А она :...

 • К’д ќе дојдеш дома у сред ноќ, жена ти у кревет, али још не спие. Зимаш столче и седнуеш пред њојан кревет, а на њојно прашање:
  - Што...