Автобуска станица

На автобуската станица се сретнуваат две пријателки плавуши:
"Дали ти се омажи?"
"Јас не."
"Па што чекаш?"
"Автобус."

Повеќе од ВицотекаШанкер ја прашува келнерката: - Зошто касниш? - Ужасно беше. Си доаѓам јас на работа кога на сред улица гледам ужасна... + повеќе

Трпана го тужи Трпе за неверство: - Господине судија, мојот маж ме изневерува, затоа сакам развод. - А, вие сте го... + повеќе

Врв на љубомора! Дечко: Кај си? Девојка: Дома. Дечко: Ај уклучи го усисивачот да чујам!

Му се јавуваат на Трпе од основното училиште на телефон: - Господине, син ви кажува многу лаги. - Епа, кажете му дека е... + повеќе