Ајкула

Мајката ајкула го учела малото ајкулче како да изеде човек.
- Значи сине кога ќе го видиш човекот, прво ќе почнеш да кружиш околу него едно 10 минути, па тек после ќе го изедеш.
- Е како ма мамо, а ако сум многу гладен и не не можам да издржам, може одма да го изедам?
- Па ако сакаш да го јадеш со сe гомна, изеди го ведаш!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Фирма од 50-тина вработени, газдата одлучил да му го препушти бизнисот на својот син. Син му дипломирал на еден од нашите приватни факултети...

 • Перо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден.
  Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало:...

 • Можеби не сте слушнале за името, но сигурно сте го правеле некогаш дома!
  Коктел „Трите прасиња“
  Начин на приготвување:
  ...

 • Пријатели на телефон:
  Ало брат како си , што правиш?
  Еве бе брат и помагам на жена ми усисавам со правосмукалка.
  Како бе не...