Предавања

Полицаец застанува пијан маж и го прашува:
– Каде сте тргнале толку доцна навечер?
– На предавање.
– Е како да не. Кој држи предавања во ова време?!
– Жена ми!!

Повеќе од ВицотекаТргнала да купи нов фустан, ама видела ептен добри чизми, па затоа си купила нова ташна !!!

Ги известуваме сите љубители и познаници на Чак Норис дека тој вчера почина. Денес веќе се осеќа подобро!

Го прашала наставничката малиот Трпе: - Трпе, ајде кажи ни што би сакал ти да правиш во животот? - Би сакал цел живот... + повеќе

Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика: - Де бе Мујо што си купил толку кондоми... + повеќе