Шест

Плавуша се јавува на интернет провајдер подршката:
- Не можам да влезам во интернет...
- Сигурна ли сте дека ја внесовте вистинската лозинка?
- Да. Шест ѕвездички...

Повеќе од ВицотекаАло! Здраво! Со кого зборувам? Со продавницата за обувки. Извинете сум го згрешил бројот. Нема проблем, дојдете ќе ги... + повеќе

- Танка на око, ама на допир полна рака. - Да има работа, но да биде на боледување. - Треба да е висока, но пониска од... + повеќе

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс: - 10 проценти го сакаат чувството. - 12... + повеќе

Мујо го прашува Хасо: - Хасо, има ли татко ти бркови? - Не. - Епа, тогаш сум ја видел мајка ти.