Веро

Како се вика на кумановски Алиса во земјата на чудата?
- Стојанка у Веро!

Повеќе од ВицотекаСеди некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика: - Ај мори ќе ми го ис*ушиш ? - Не бе, не сакам! - Ајде мори... + повеќе

Трпе ја прашува Трпана: - Жено, случајно ти да не ја смени лозинката на компјутерот? - Да, Трпе. - Ќе ми кажеш која е... + повеќе

Dodje muž kuči pijan. Žena mu opali šamar i kaže: - Hoceš li još piti? Muž čuti. Žena mu ponovo opali šamar i vikne: -... + повеќе

Студентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува: - Колешке, да не паднавте на испит? - НЕЕЕЕЕ... + повеќе