Пенис

Разговараат тројца другари:
- Леле она мојана жена колку е глупа. Купила машина за перење а уште немаме спроведено струја!
- А она мојана купила компјутер без монитор!!
- Еј луѓе, тоа не е ништо, онаа мојана секој ден си става по три кондома во ташна, а нема пенис!!!

Вицотека

 • Босанец, Хрват и Црногорец дошле малку порано на железничката станица, па седнале да испијат по некоја ракија. Меѓутоа, се запиле, па...

 • Сопругот ја прашува сопругата:
  - Жено, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била?
  - Со дваесет!
  - Ееее, а баш сакав да си...

 • Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
  - Ох, Директоре директоре! Никогаш,...

 • - Уџите молим вас. – Ааа ма ми ни смо за уџиџавање.
  - Звачу полиције! – Звај, звај!
  - Пошто су вам пуканака?
  - Јесте се...