Аптека

Плавуша во аптека:
- Имате ли тест за бременост?
- Имаме.
- А, тешки ли се прашањата?

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто мажите се како сперматозоиди?
  Само еден од милион е од некаква корист.

 • Прв состанок на дечко и девојка. Прв пат во животот и за него и за неа. Абер немаат од “оние работи“. И така си шеткаа, пиеја по сокче, си...

 • Попе, пред свадбата со жена ми имавме секс по 15 пати на ден. Грев ли е тоа?
  – Да синко, лажењето е голем грев.

 • Трпе оди во продавница за спортска опрема:
  - Имате ли падобрани?
  - Да!
  - Ве молам да ми објасните како се користат?...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА