Непозната

Вистински математичар е оној, кој во 2 саат сабајле вади корен од непозната!!!

Вицотека

 • Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže:
  • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta...

 • Вози плавуша цик цак, поминува на црвено, па се качува на тротоар.
  Човек од соседната кола и вика:
  - Да те е*е тој што ти дал...

 • Баба и дедо седат во дневна соба и гледаат телевизија кога дедото прашува:
  - Бабо ма, се сеќаваш каде ги оставив наочарите?
  - Не...

 • Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот?
  И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.