Македонски брод

Само Чак Норис може да исплови со Македонски Брод

Повеќе од ВицотекаВлегува жена во продавница за Нови Мажи, за да си купи маж. На влезот на првиот кат, на знакот пишува: Прв кат: Овие... + повеќе

Телефонот го измислил Aleksandar Graham Bell 1875 година. Кога го склопил видел дека има два пропуштени позива,... + повеќе

Еден педер оддамна се немал плескано па го фатило криза. Истрчал до фрижидерот и што да види нема ни краставица ни... + повеќе

Чистам црно од под нокти цена по договор