150

Гоки иде на фотограф да направи неколку фотографии.

"Десет по петнаесет?" Го прашува фотографот.

"150, а зошто?"

Вицотека

 • Да бидеш популаран на Фејсбук, ти е исто како да имаш најголем к*р у градинку.
  И едно и друго нема фајде !

 • Влегува некој тинејџер со вокмен на уши, рокнат до даска, во автобус и седнува до некоја баба.
  Бабава седела мирно некое време, ама...

 • Прават анкета луѓе низ факултетиве, за колку време би можел еден студент да научи кинески јазик.
  Одат прво на економски:
  - За...

 • Адвокатите се делат на два дела:
  - Едните ги познаваат законите, а дргите ги познаваат судиите.