7

Која е разликата помеѓу 10 кокошки и 3 плавуши?
- 7

Вицотека

 • Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза?
  Русинот:
  - Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам...

 • Што е најголема иронија?
  Лепа Брена на нејзиниот концерт пее - Уџи Слободно!
  А карта е 800 денари?

 • Адвокат: Како је престао ваш први брак?
  Сведок: Па смрћу.
  Адвокат: Чијом?

  Адвокат: Можете ли описати починитеља?...

 • Мажот и жената се договориле за да не бидат безобразни пред децата да смислат некоја шифра за секс. Се договориле машината за перење да им...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА