Јајца

Лекција по зоологија. Учителката го прашува Зоки Поки:
- Можеш ли по овие јајца да определиш за која птица станува збор?
- Не можам. - одговорил Зоки Поки.
- А по овие јајца?
- Не знам.
- А по овие?
- Не знам.
- Како ти е презимето тебе? - налутено прашува учителката.
Зоки Поки се фаќа долу и вели:
- Еве чим си толку паметна определи по јајцата!!

Вицотека

 • Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција...
  Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра.
  Човекот среќен испил 2-3...

 • Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк:
  - Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака?
  - Секако, како знаеше?...

  • Стани во 4 сабајле и зафати 6 лежалки - 2 на сонце, 2 на сенка и 2 за секој случај. После врати се у кревет и

  • ...
 • Ги водат децата на посета на зоолошка градина. Запираат пред слоновите и ги прашуваат:
  - Деца, кое е ова животно?...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА