Смрт

Чак Норис умре пред 10 години, но смртта нема храброст да му каже!

Повеќе од ВицотекаВнимавајте на паркинзите кај поголемите трговски центри кога влегувате во колата ви приоѓаат две секси, стегнати убави... + повеќе

Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало: Најзагрозени професии од сифилис... + повеќе

Чак Норис ја фрли коцката и доби седмица!

Фата родила единаесето дете. Ја прашува докторот,како ќе ти се вика детето? Фата: Па Мујо. Докторот: А како ти се... + повеќе