Среќата со пари не се купува

Вие сите што викате среќата со пари не се купува, префрлете ги кај мене на сметка.

Вицотека: 

Вицотека

  • Разговараат две сарми во желудникот кога налетал еден коњак. Сармиве не му обрнале внимание, ама наишол вториот - а по него одма и третиот и...

  • Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори премногу ја ставил во...

  • Пред да дојдеш од службеното патување, морам да те информирам за мала несреќа што имав со пик-апот на влезот во гаражата....

  • Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофершајбната напишал:
    - внатре нема ништо вредно.
    Кога се вратил од...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА